Hollandaisesaus

Een klassieker die niet mag ontbreken. Ik maak hem met de staafmixer. Veel makkelijker en net zo lekker!

Hollandaisesaus

0 van 0 stemmen
Porties

2

personen
Bereidingstijd

5

minuten

Tools:
– Staafmixer

Ingrediënten

  • 50 gr ongezouten roomboter

  • 1 eidooier

  • Chardonnay-azijn

Bereiding

  • Smelt de boter tot hij heet is maar nog niet bruin kleurt.
  • Doe de eidooier in een maatbeker (waar je staafmixer in past) en doe er een scheutje azijn, een theelepel water en een snufje zout bij.
  • Mix dit en schenk er langzaam de warme boter bij. Mix even tot het een gebonden saus is.

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Heb je dit recept gemaakt?

Zoals wij op Facebook

Reacties zijn gesloten.