Over Harold Kookt

Mij krijg je nergens zo enthousiast voor als voor eten. In alle soorten en maten, keukens en kleuren, smaken en structuren; ik word er blij van.

Zo’n beetje iedere dag begin ik ‘s morgens al met denken over wat ik ‘s avonds ga maken. Want ja, dat vind ik toch wel het leukste van alles: zelf iets lekkers bedenken en maken. En als het even kan probeer ik het mooi op te maken zodat iedere maaltijd een feestje wordt.

Deze site is ontstaan vanuit de wens om ergens mijn recepten kwijt te kunnen en makkelijk terug te kunnen vinden. En als ik dat voor mezelf maak, waarom zou ik dat dan niet met jou delen? Vanaf nu komt er dus regelmatig iets bij en ik hoop dat het een mooi compleet naslagwerk wordt waar je ook lekker doorheen kunt struinen om inspiratie op te doen.

De recepten zijn dan ook anders opgebouwd dan in een gemiddeld kookboek. In plaats van een stappenplan tot het gerecht zul je zien dat de meeste recepten uit losse componenten bestaan. De volgorde klopt soms ook helemaal niet, je zult zelf moeten bedenken wanneer je wat doet. Maar wat ik veel leuker vind is om onderdelen uit verschillende recepten te combineren; dáár is deze opzet voor bedoeld.

Ik hoop je mee te nemen in mijn kookavonturen, te inspireren en je te motiveren om zelf aan de slag te gaan.

Contact
Heb je lekkere en/of mooie producten en wil je samenwerken? Daar ben ik altijd voor in! Stuur me een DM op Instagram, een mail naar info@haroldkookt.nl of vul dit formulier in.