Appel-bleekselderij shot

Dit is een heerlijk shotje om je maaltijd mee te beginnen. Het zet je smaakpapillen op scherp en is ook gewoon heel lekker.
Ik gebruikte het in een oesteramuse maar los komt het nog beter tot zijn recht.

Snel en eenvoudig te maken dus sla deze zeker op!

Appel-bleekselderij shot

0 van 0 stemmen
Gang: AmuseMoeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Porties

2

personen
Bereidingstijd (indicatie)

10

minuten

Tools:
– Blender

Ingrediënten

  • 1 Granny Smith appel

  • 1 stengel bleekselderij

  • 1 tl Chardonnay-azijn

Bereiding

  • Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis.
  • Snijd de kwarten in stukken en doe in de blender.
  • Ook de bleekselderij mag in stukken en in de blender.
  • Draai dit samen glad.
  • Leg een keukenpapiertje in een zeef op een bakje en giet hier het mengsel in; laat rustig uitlekken.
  • Voeg de azijn aan het gezeefde sap toe en roer kort door.
  • Serveer in een shotglas. Proost!

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Heb je dit recept gemaakt?

Like Harold Kookt op Facebook

Comments are closed.