Krokante Parmaham

Een heerlijke smaakmaker die ook qua structuur iets toevoegt aan je gerecht. Of je nu stukken door een salade mengt of een beetje maalt en over een risotto strooit. En het is ook nog eens heel eenvoudig!

Vanuit de oven zijn er twee manieren om de Parmaham krokant te bakken: hoog en snel & laag en langzaam. Ik heb de indruk dat de laatste optie een lekkerder resultaat geeft dus daar ga ik voor. Als je die tijd even niet hebt kun je ook gaan voor 10 minuten op 180°C.

Aan de slag!

Krokante Parmaham

0 van 0 stemmen
Cursus: ComponentenMoeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Wachttijd

1

uur 
Bereidingstijd

5

minuten

Ingrediënten

  • Plakken Parmaham

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 110°C.
  • Leg de plakken Parmaham op bakpapier en doe dit een uur in de oven.
  • Laat de krokant gebakken ham even uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Eet smakelijk!

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Heb je dit recept gemaakt?

Zoals wij op Facebook

Reacties zijn gesloten.