Limoengel
Tools:
– Keukenmachine
Ingrediënten
75 gr vers limoensap
10 gr gembersiroop
40 gr water
40 gr suiker
4 gr agar agar
Bereiding
- Meng het limoensap met de gembersiroop, het water, de suiker en de agar agar.
- Breng dit aan de kook en laat 2 minuten koken.
- Giet dit op een plateau of in een ovenschaal en laat een half uurtje in de koelkast opstijven.
- Draai de gelei glad in een keukenmachine of blender en doe de gel dan in een spuitzak. Leg opzij tot gebruik.
Was dit recept een succes?
Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt
Vind je dit recept leuk?
Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.
Heb je dit recept gemaakt?
Follow ons on Facebook
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsAppen
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Afdrukken
