Deze gel bezorgt je een mooie frisse touch! Ik gebruikte het bijvoorbeeld in combinatie met gebakken coquille, dat werkt super!
Naar het recept van Chef on a Mission.
Yuzugel
Tools:
– Blender
Ingrediënten
150 ml mandarijnsap
75 ml yuzusap
Rasp van een halve mandarijnschil
0,5 tl zout
1 tl suiker
3 gr agar agar
Bereiding
- Meng alle ingrediënten met elkaar en breng aan de kook; laat 2 minuten op middelhoog vuur koken.
- Doe in een kom en laat het een paar uur in de koelkast afkoelen.
- Draai glad en doe over in een knijpflesje.
Was dit recept een succes?
Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt
Vind je dit recept leuk?
Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.
Heb je dit recept gemaakt?
Follow ons on Facebook
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsAppen
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Afdrukken