Pompoencrème met vadouvan

Een basic pompoencrème past in heel veel combinaties. Door de toevoeging van vadouvan-kruiden (een mix van Franse en Indiase kruiden) komt de kruidige en zoete smaak meer naar voren. Dit recept geeft een handvat, experimenteer vooral met de verhoudingen!

Pompoencrème met vadouvan

0.0 van 0 stemmen

Tools:
Blender/keukenmachine

Ingrediënten

  • 200 gr flespompoen, in stukken van ong. 2cm

  • 0,5 tl vadouvan-kruiden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng de pomponeblokjes met een eetlepel olijfolie, de vadouvan-kruiden en een snuf zout.
  • Bak dit in 30 minuten gaar en zacht, draai dan glad met wat extra vierge olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Instagram

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Pinterest

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Facebook

Heb je dit recept gemaakt?

Follow ons on Facebook