Een tuille ziet er altijd leuk uit. Daarbij geeft het wat extra structuur en smaak. Deze versie met Parmigiano Reggiano is eenvoudig en lekker! Je maakt met dit recept best wat beslag, de rest kun je prima in kleine porties in de vriezer bewaren voor een volgende keer.
Krokantje met Parmigiano Reggiano
Tools:
– Siliconen mal
– Deegschraper
Ingrediënten
1 ei
1 eiwit
1 el olijfolie
75 gr bloem
Parmigiano Reggiano
50 gr gesmolten boter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Klop het ei en eiwit samen los en voeg de boter en bloem aan toe.
- Roer dit helemaal glad en rasp er dan wat kaas over. Hoeveel je gebruikt is naar smaak en afhankelijk van waar je het bij gebruikt.
- Roer dit weer helemaal glad en meng er dan de olijfolie door.
- Smeer uit over de mal en verwijder het overtollige beslag met een deegschraper.
- Bak in 20 minuten goudbruin. Hou dit wel in de gaten, de tijd is afhankelijk van de mal en hoe dik e tuille wordt.
Was dit recept een succes?
Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt
Vind je dit recept leuk?
Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.
Heb je dit recept gemaakt?
Follow ons on Facebook
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsAppen
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Afdrukken
