Crème van Roquefort

Supersimpel, enorm smaakvol; deze crème van Roquefort. En je kunt het ook prima met andere kazen maken, van Parmigiano tot Rotterdamse Oude of gorgonzola. Daarvoor hoef je alleen de kaas te vervangen, het recept blijft verder gelijk.

Crème van Roquefort

0.0 van 0 stemmen

Tools:
– Blender

Ingrediënten

  • 100 gr Roquefort

  • 100 gr Kookroom

  • Zonnebloemolie

Bereiding

  • Breng de room in een pannetje tegen de kook.
  • Doe hier de kaas bij en roer glad met een garde.
  • Doe dit in een blender en draai glad.
  • Giet er in een dun straaltje zonnebloemolie bij tot je tevreden bent met de structuur. Ik mik op de structuur van een dikke mayonaise, dan kun je het bijvoorbeeld in mooie dotjes opspuiten.
Instagram

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Pinterest

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Facebook

Heb je dit recept gemaakt?

Follow ons on Facebook