Tagliatelle met stoofsaus

Wanneer je stoofvlees hebt gemaakt hou je regelmatig wat saus over. In mijn recept met hertensukade gebruik je bijvoorbeeld weinig saus. Zonde om weg te gooien, het heeft er tenslotte een paar uur over gedaan om bomvol smaak te zitten.

De oplossing? Heel simpel, gebruik het de volgende als pastasaus. Laat de saus even afkoelen en bewaar in de koelkast.

Heb je al trek? Aan de slag!

Tagliatelle met stoofsaus

0 van 0 stemmen
Gang: HoofdgerechtCuisine: ItaliaansMoeilijkheidsgraad: Makkelijk
Porties

2

personen
Bereidingstijd (indicatie)

10

minuten

Ingrediënten

  • 250 gr verse tagliatelle

  • Parmezaanse kaas

  • Stoofsaus (uiteraard)

  • Een frisse cress of kruiden

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de verpakking in ruim gezouten water (10gr per liter).
  • Verwarm de stoofsaus in een pannetje.
  • Giet de pasta af, meng met de saus en schep op.
  • Rasp er wat Parmezaanse kaas overheen en werk af met de cress of kruiden.
  • Zoveel tijd als je gisteren kwijt was, zo snel is het vandaag klaar. Eet smakelijk!

Was dit recept een succes?

Tag @haroldkookt op Instagram en gebruik de hashtag #haroldkookt

Vind je dit recept leuk?

Volg me @haroldkookt op Pinterest en sla dit recept natuurlijk ook even op.

Heb je dit recept gemaakt?

Like Harold Kookt op Facebook

Comments are closed.