Tijd voor een nieuwe tartelette! Heerlijk als amuse, hiermee zet je de toon voor jouw diner. Ik vind het leuk om in één hap verschillende smaken en structuren te stoppen. […]
Latest recipes
Truffelrisotto (met truffel dus)
Om maar direct met de deur – en een persoonlijke frustratie – in huis te vallen: truffelrisotto zonder truffel slaat nergens op. Best een logische zin toch? Nou, google maar […]
Langoustine with corn
Het is weer tijd voor langoustines! Je hebt inmiddels wel door dat ik daar fan van ben. Het zijn natuurlijk gewoon kleine kreeften (in het Engels heten ze ook ‘Norway […]
Saffraanrisotto met coquilles
Dit gerechtje brengt zoveel lekkere dingen samen. Verschillende smaken en structuren maken een gerecht compleet en gebalanceerd. Het blijft een uitdaging om die balans te vinden en daar weer grenzen […]
Wellington with deer
Mijn eerste Wellington. En het is gelijk een goeie want ik maakte hem met hertenhaas in plaats van ossenhaas. In plaats van een ‘Beef Wellington’ werd het dus een ‘Venison […]
Cod with chives and black garlic
Hoe dit gerechtje tot stand is gekomen dus ik niet te zeggen. Althans, ik had nog wat bieslookcrème in de koelkast staan en die moest óf op óf weg. Maar […]
Potato millefeuille with steak tartare and truffle
Dit gerecht had ik al een paar keer op Instagram voorbij zien komen en het stond daarmee al even op mijn persoonlijke to do list. Gewoon omdat ik het er […]
Sea bass with black garlic beurre blanc
Soms heb je een gerecht te pakken wat helemaal klopt. En ja, dit is er zo een. De smaken en structuren werken heel goed samen en maken dit een absolute […]
Smoked eel with celeriac and lime
Dit is me ff een lekker voorgerecht! En het ziet er ook nog eens tof uit, wat wil je nog meer? Het is een mooie start van je diner. Maak […]
mushroom risotto
Misschien wel de lekkerste risotto vind ik de variant met paddenstoelen. Nu het september is en het weer zo af en toe doet alsof de zomer al voorbij is vond […]
Tagliatelle with my best tomato sauce (so far)
Natuurlijk is dit een bold statement. Er staat ook al een ander recept voor pasta met tomatensaus op deze site. En die is ook echt heerlijk! Maar deze gaat nog […]
Scallops with smoked eel and caviar
Deze combinatie is goud! Letterlijk en figuurlijk… Het zoetige van de coquilles, het vettige van de paling en dan het ziltige en nootachtige van de kaviaar, heerlijk! De laatste keren […]