Aardappelpuree met Epoisses en wintertruffel

Is de ‘normale’ versie van mijn aardappelpuree met Epoisses al voedsel voor je ziel; deze gaat er nog even overheen! De combinatie van aardappel met kaas en truffel werkt echt fantastisch.

Dit was het resultaat van een restje aardappelpuree en een beetje overgebleven wintertruffel. Denk aan afgebroken stukjes of het korstje wat te dun is om nog plakjes van te schaven. En weggooien is zonde, al helemaal van zo’n prachtige wintertruffel (zomaar € 1.600/kg).

Aardappelpuree met Epoisses en wintertruffel

0.0 from 0 votes

Ingredients

Preparation

  • Snij de truffel fijn (niet raspen, dan verlies je structuur en en puree wordt er niet mooier op).
  • Verwarm de puree en meng hier de truffel door.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook