Crispy Parma ham

Een heerlijke smaakmaker die ook qua structuur iets toevoegt aan je gerecht. Of je nu stukken door een salade mengt of een beetje maalt en over een risotto strooit. En het is ook nog eens heel eenvoudig!

Vanuit de oven zijn er twee manieren om de Parmaham krokant te bakken: hoog en snel & laag en langzaam. Ik heb de indruk dat de laatste optie een lekkerder resultaat geeft dus daar ga ik voor. Als je die tijd even niet hebt kun je ook gaan voor 10 minuten op 180°C.

To work!

Crispy Parma ham

4.4 from 12 votes
Course: ComponentsDifficulty: Simple
Waiting time

1

hour 
Preparation time

5

minutes

Ingredients

  • Plakken Parmaham

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 110°C.
  • Leg de plakken Parmaham op bakpapier en doe dit een uur in de oven.
  • Laat de krokant gebakken ham even uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Enjoy your meal!
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook