Een eenvoudig maar veelzijdig component. Je kunt het gebruiken in combinatie vlees, vis, schaaldieren en vegetarische gerechten.
Crème van knolselderij
Tools:
– Blender or food processor
Ingredients
1 celeriac
butter
Preparation
- Preheat the oven to 160°C.
- Clean the celeriac but leave the skin on.
- Leg het op een stuk aluminiumfolie, bestrooi met lekker wat versgemalen peper en zout. Leg er een klont boter op en pak de knolselderij goed in. Gebruik gerust 3 lagen aluminiumfolie.
- Gaar de knolselderij, afhankelijk van de grootte, 2,5 – 3 uur in de oven en laat hem dan even afkoelen.
- Verwijder de schil en snij de knolselderij in kleine stukken. Draai glad in een keukenmachine en gebruik eventueel wat boter of room om een mooie structuur te krijgen.
- Duw door een zeef.
Was this recipe a success?
tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt
Do you like this recipe?
follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.
Did you make this recipe?
Follow us on Facebook