Een supersmakelijke saus op basis van Madeira en truffel. Mooi zoals je op de foto ziet, ook tof om op te schuimen met een staafmixer.
Sauce Perigueux
Ingredients
1 tsp koolzaadolie
1 sjalot, in dunne halve ringen
100 ml Madeira
2 twigs thyme
125 ml veal stock
0,5 tsp sherry-azijn
1 el (winter)truffel, fijngehakt
Preparation
- Fruit de sjalot in de koolzaadolie.
- Voeg de madeira en de tijm toe, kook voor de helft in.
- Schenk hier de kalfsfond bij en kook dit weer voor de helft in.
- Zeef de saus en voeg de azijn en truffel toe.
- Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Was this recipe a success?
tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt
Do you like this recipe?
follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.
Did you make this recipe?
Follow us on Facebook