Een klassieker en dat is meestal niet zonder reden. Ik vind het alleen nooit fijn om op een hele peperkorrel te bijten dus die vind je in dit eindresultaat niet terug. Mocht je dat wel willen: lekker laten zitten.
Pepersaus
Ingredients
25 gr butter
1 sjalot, fijn gesnipperd
20 ml wodka
350 ml veal stock
150 ml cooking cream
20 gr groene peperkorrels (potje)
Preparation
- Fruit de sjalot in de boter.
- Voeg de wodka toe en kook helemaal in zodat de alcohol verdampt (eventueel kun je het flamberen – wees voorzichtig).
- Voeg de fond en room toe, kook in tot je tevreden bent over de structuur.
- Voeg de peperkorrels toe en laat minimaal een half uur staan.
- Zeef de saus.
Was this recipe a success?
tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt
Do you like this recipe?
follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.
Did you make this recipe?
Follow us on Facebook