Dit gerecht had ik al een paar keer op Instagram voorbij zien komen en het stond daarmee al even op mijn persoonlijke to do list. Gewoon omdat ik het er […]
Latest recipes
Sea bass with black garlic beurre blanc
Soms heb je een gerecht te pakken wat helemaal klopt. En ja, dit is er zo een. De smaken en structuren werken heel goed samen en maken dit een absolute […]
Smoked eel with celeriac and lime
Dit is me ff een lekker voorgerecht! En het ziet er ook nog eens tof uit, wat wil je nog meer? Het is een mooie start van je diner. Maak […]
mushroom risotto
Misschien wel de lekkerste risotto vind ik de variant met paddenstoelen. Nu het september is en het weer zo af en toe doet alsof de zomer al voorbij is vond […]
Tagliatelle with my best tomato sauce (so far)
Natuurlijk is dit een bold statement. Er staat ook al een ander recept voor pasta met tomatensaus op deze site. En die is ook echt heerlijk! Maar deze gaat nog […]
Scallops with smoked eel and caviar
Deze combinatie is goud! Letterlijk en figuurlijk… Het zoetige van de coquilles, het vettige van de paling en dan het ziltige en nootachtige van de kaviaar, heerlijk! De laatste keren […]
Tartelette with pea and lime
Je weet inmiddels wel dat ik blij word van amuses. Die lekkere kleine hapjes als entree op het diner. Ik heb inmiddels een paar leuke varianten op de site staan […]
Tagliatelle with Salmon
Deze pasta is voor mij zomer op je bord. Bij iedere hap waan ik me op een Italiaans terras met van dat gezellige rumoer terwijl je om 22:00 dineert. Het […]
Asparagus a la Flamande
Asperges op z’n Vlaams, dat is de letterlijke vertaling. Het is een heel eenvoudig recept maar wel superlekker! Zeker met wat gekookte of gebakken krieltjes erbij. Een absolute klassieker die […]
Gnocchi with asparagus and cheese sauce
Eigenlijk is dit gewoon comfortfood. Dat is een bordje zachte gnocchi met een romige kaassaus sowieso al maar aangevuld met asperges tovert het een glimlach op je gezicht. Althans, dat […]
Asparagus with ham and Hollandaise sauce
Een klassiek gerecht is dat meestal met een reden. In dit geval een heel goede reden! Want hoe klassiek en ‘eenvoudig’ dit gerecht ook is: het is fantastisch! Natuurlijk heb […]
Asparagus with morel sauce and parmesan
De combinatie van groene of paarse asperges met parmezaan en morillesaus vind ik fantastisch. Hij komt hier dan ook regelmatig voorbij. En helemaal nu de asperges volop in het seizoen […]