Crème van Roquefort

Supersimpel, enorm smaakvol; deze crème van Roquefort. En je kunt het ook prima met andere kazen maken, van Parmigiano tot Rotterdamse Oude of gorgonzola. Daarvoor hoef je alleen de kaas te vervangen, het recept blijft verder gelijk.

Crème van Roquefort

0.0 from 0 votes

Tools:
– Blender

Ingredients

  • 100 gr Roquefort

  • 100 gr cooking cream

  • sunflower oil

Preparation

  • Breng de room in een pannetje tegen de kook.
  • Doe hier de kaas bij en roer glad met een garde.
  • Doe dit in een blender en draai glad.
  • Giet er in een dun straaltje zonnebloemolie bij tot je tevreden bent met de structuur. Ik mik op de structuur van een dikke mayonaise, dan kun je het bijvoorbeeld in mooie dotjes opspuiten.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook