Sweet and sour beech mushroom

Dit is echt één van mijn favoriete componenten! Je verwacht zoetzuur niet bij een paddenstoel dus het is sowieso verrassend. En juist doordat het een paddenstoel is kun je het eenvoudig in allerlei combinaties verwerken. Het ziet er mooi uit en is dus echt een toffe toevoeging qua smaak.

Sweet and sour beech mushroom

0.0 from 0 votes

Ingredients

  • 150 gr white beech mushroom

  • 30 gr water

  • 30 gr sugar

  • 30 gr White wine vinegar

  • Optie: kruiden en specerijen naar wens

Preparation

  • Knip de beukenwammetjes af en doe ze in een hittebestendig bakje of potje.
  • Breng het water met de azijn, suiker en evt. specerijen aan de kook.
  • Giet dit mengsel over de paddenstoelen en laat buiten de koelkast afkoelen.
  • Bewaar in de koelkast, dit blijft wel een paar dagen tot soms een paar weken goed.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook