Pompoencrème met vadouvan

Een basic pompoencrème past in heel veel combinaties. Door de toevoeging van vadouvan-kruiden (een mix van Franse en Indiase kruiden) komt de kruidige en zoete smaak meer naar voren. Dit recept geeft een handvat, experimenteer vooral met de verhoudingen!

Pompoencrème met vadouvan

0.0 from 0 votes

Tools:
Blender/keukenmachine

Ingredients

  • 200 gr flespompoen, in stukken van ong. 2cm

  • 0,5 tsp vadouvan-kruiden

Preparation

  • Preheat the oven to 200°C.
  • Meng de pomponeblokjes met een eetlepel olijfolie, de vadouvan-kruiden en een snuf zout.
  • Bak dit in 30 minuten gaar en zacht, draai dan glad met wat extra vierge olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook