Yuzugel

Deze gel bezorgt je een mooie frisse touch! Ik gebruikte het bijvoorbeeld in combinatie met gebakken coquille, dat werkt super!
Naar het recept van Chef on a Mission.

Yuzugel

0.0 from 0 votes

Tools:
Blender

Ingredients

  • 150 ml mandarijnsap

  • 75 ml yuzu juice

  • Rasp van een halve mandarijnschil

  • 0,5 tsp salt

  • 1 tsp sugar

  • 3 gr agar agar

Preparation

  • Meng alle ingrediënten met elkaar en breng aan de kook; laat 2 minuten op middelhoog vuur koken.
  • Doe in een kom en laat het een paar uur in de koelkast afkoelen.
  • Draai glad en doe over in een knijpflesje.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook