Krokantje met Parmigiano Reggiano

Een tuille ziet er altijd leuk uit. Daarbij geeft het wat extra structuur en smaak. Deze versie met Parmigiano Reggiano is eenvoudig en lekker! Je maakt met dit recept best wat beslag, de rest kun je prima in kleine porties in de vriezer bewaren voor een volgende keer.

Krokantje met Parmigiano Reggiano

0.0 from 0 votes

Tools:
– Siliconen mal
– Deegschraper

Ingredients

  • 1 egg

  • 1 egg white

  • 1 el olive oil

  • 75 gr flower

  • Parmigiano Reggiano

  • 50 gr melted butter

Preparation

  • Preheat the oven to 160°C.
  • Klop het ei en eiwit samen los en voeg de boter en bloem aan toe.
  • Roer dit helemaal glad en rasp er dan wat kaas over. Hoeveel je gebruikt is naar smaak en afhankelijk van waar je het bij gebruikt.
  • Roer dit weer helemaal glad en meng er dan de olijfolie door.
  • Smeer uit over de mal en verwijder het overtollige beslag met een deegschraper.
  • Bak in 20 minuten goudbruin. Hou dit wel in de gaten, de tijd is afhankelijk van de mal en hoe dik e tuille wordt.
Instagram

Was this recipe a success?

tag @haroldkookt on Instagram and use the hashtag #haroldkookt

Pinterest

Do you like this recipe?

follow me @haroldkookt on Pinterest and of course save this recipe.

Facebook

Did you make this recipe?

Follow us on Facebook