Soms heb je zo’n gerecht wat in je hoofd ontstaat en op je bord nóg lekkerder is. Dit is er zo een! Een simpele rauwkostsalade, haast klassiek, met een paar […]
Latest recipes
Celeriac, onion gravy and chanterelles
Dit is echt een knaller van een voorgerecht! En nog vegetarisch ook, een leuke bijkomstigheid. De uienjus is mooi krachtig en matcht goed met de in zijn geheel bereidde knolselderij. […]
Pulled meat with red cabbage, potato foam and truffle
Wie houdt er nou niet van draadjesvlees? Ik denk dat de meeste mensen hier wel een associatie mee hebben. Vooral de geur is herkenbaar. En dan dat malse vlees wat […]
Ravioli with chestnut mushrooms and cream sauce
Zelf gevulde pasta maken geeft zoveel voldoening. Je begint met het maken van deeg en natuurlijk een superlekkere vulling. Dat komt uiteindelijk bij elkaar en tovert een glimlach op je […]
Linguine al tartufo
Het stond al even op mijn lijstje om een simpele pasta met truffel te maken. Een echte truffel dan, geen tapenade of olie waar alleen aroma’s in zitten. Ik kom […]
Spicy carrot soup with cod
Kun je na alle feestdagen wel een gezond gerecht met wat pit gebruiken? Dan is dit recept speciaal voor jou! Een zijdezacht kabeljauwhaasje met een lekker pittige soep; ik vond […]
Salmon in miso marinade, roasted beetroot and watercress
Soms kan een eenvoudig gerecht superlekker zijn, dit recept is hier een voorbeeld van. De drie hoofdingrediënten (zalm, biet, waterkers) blijven de sterren van de show maar door ze net […]
Scallop, tarragon, duxelles, olive oil foam and caviar
December is aangebroken dus hoog tijd om wat mooie gerechten voor Kerst te bedenken. Daarbij vind ik het leuk om verschillende dingen te maken die goed vooraf te maken zijn, […]
Langoustines, scallop and cauliflower cream
Het stond al even op mijn wishlist om langoustines te bereiden. In restaurants zie je ze vaak en ik ben er dan gek op. Het is familie van de kreeft, […]
Tagliatelle alla Bolognese
Op vakantie in Italië heb ik ook Bologna bezocht. Natuurlijk is het dan verplicht om tagliatelle alla Bolognese te eten. Ik heb het een paar keer gegeten en het viel […]
Teriyaki 'risotto' of pearl couscous, shiitake & salmon
Waar het idee van dit gerecht vandaag komt durf ik niet te zeggen. Wél dat ik het superlekker vond en daarom hoog tijd om het recept hier te plaatsen. Een […]
Linguine with a creamy cheese sauce
Het is weer tijd voor een snel & simpel recept! Ik heb dit al vaak gemaakt en blijf het lekker comfortfood vinden dus hoog tijd om het recept te delen.Ik […]